Prijsvraag

Win Escape Room The Game VR-prijzenpakket

Geplaatst: 17 november 2017 om 15:07Aangepast: 17 november 2017 om 16:07
Bordspeluitgever Identity Games heeft dit jaar de VR-versie uitgebracht van Escape Room The Game. Wij mogen, speciaal voor jullie, drie versies weggeven, elk ter waarde van 25 euro!

Van Identity Games mogen we driemaal de VR-versie van Escape Room The game weggeven, omdat wij zulke aardige piepels zijn. Dit spel is te spelen met drie tot vijf personen en een potje duurt gemiddeld een uur. Je hebt de Escape Room The Game-app nodig en de Chrono Decoder die zit inbegrepen bij het basisspel. Mocht je die niet hebben, dan is een tweede smartphone met een digitale Chrono Decoder ook voldoende.

Probeer samen met je vrienden binnen zestig minuten uit een kamer te ontsnappen vol met ingewikkelde puzzels en codes. Gebruik de VR-bril om je omgeving goed te verkennen en clues te vinden.

Er zijn twee scenario’s om in te spelen; ‘Submarine’ en ‘Behind Enemy Lines’. In Submarine neem je de rol aan van een onderzoeker op een onderzeeboot. Samen met je team ben je bezig om de onderwaterwereld in kaart te brengen. Op de laatste dag van jullie onderzoek raken jullie verzeild in gevaarlijke, verraderlijke wateren. Door een keiharde, onverklaarbare knal wordt de hele onderzeeboot door elkaar geschud, waardoor de zuurstoftank beschadigt. Je hebt nog één uur voordat er geen lucht in het vaartuig aanwezig is, dus de tijd dringt. Ontsnap zo snel mogelijk.

Met Behind Enemy Lines speel je een soldaat. Je wordt uitgezonden op een missie om foto’s te verzamelen van locaties die zijn aangewezen door informanten. De missie lijkt soepeltjes te verlopen, maar op de terugweg kapt de motor er plotseling mee, waardoor je neerstort in vijandelijk gebied en je bewustzijn verliest. Eenmaal bij zinnen blijkt dat je piloot, Kapitein Salvador Alvarez, spoorloos is verdwenen. Wellicht is hij gevlucht of hulp gaan halen? Hoe dan ook, over een uur wordt het donker en dan is de kans groot dat je gepakt wordt door de nachtwacht (en nee niet een van onze redacteuren) en wordt overgeleverd aan de vijand.

Wil je kans maken op dit pakket? Mail dan naar prijsvraag@PU.nl en beantwoordt de volgende vraag:

Welk scenario zal je het liefste in VR willen ervaren?

Mag uiteraard een van de twee hierboven zijn, maar je mag ook je eigen verhaal verzinnen. Laat je creativiteit stromen! De drie beste zullen dit vette pakket thuisgestuurd krijgen!

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..