Alle SkyShowtime-releases en meer!

Geplaatst: 7 juni om 09:38Aangepast: 28 juni om 11:22
SkyShowtime is een recent gelanceerde streamingdienst die een diverse verzameling content aanbiedt van bekende studio's zoals Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, Showtime, Sky Studios en Peacock. SkyShowtime is sinds 25 oktober 2022 beschikbaar in Nederland, wat het streamingsplatform de jongste van de 'Big Five' maakt.

Dit zijn de SkyShowtime-releases van juli

Bargain - Serie (S1) - 4 juli

Law & Order - Serie (S23) - 5 juli

The Lesson - Film (2023) - 7 juli

The Holdovers - Film (2023) - 27 juli

Tip van de maand

Oppenheimer

De grote Oscar-winnaar van dit jaar is vanaf deze week eindelijk te streamen. Deze film is gebaseerd op het boek American Prometheus en vertelt het waargebeurde verhaal van Robert J. Oppenheimer, ook wel bekend als de vader van de atoombom. Oppenheimer is echter absoluut geen doorsnee biopic. De cinematografie en het sound-design alleen maken deze film een spektakel dat je niet mag missen. Regisseur Christopher Nolan speelt ontzettend slim met de chronologie en het – al dan niet onbetrouwbare – perspectief, waardoor de film een blijvende indruk achterlaat. Het is een hele zit, maar één die het dubbel en dwars waard is. 

Watch on YouTube

Dit zijn de beste series en films op SkyShowtime

Om je een klein kijkje te geven in het assortiment van SkyShowtime hebben wij de twee grootste series en films voor je op een rijtje gezet. 

Series

Halo

Als je een beetje geïnteresseerd bent in games heb je Master Chief en de Halo-games vast wel eens voorbij zien komen. De iconische game-franchise heeft nu ook zijn eigen serie gekregen. Het universum van de game is groot genoeg, dus er valt genoeg te zien. Deze keer mag je de controller weg leggen, je verstand op nul zetten en kijken of de serie je beter bevalt dan de game.

Watch on YouTube

Special Ops: Lioness

Special Ops: Lioness volgt de Amerikaanse marinier Cruz Manuelos, die wordt gerekruteerd voor het "Lioness"-programma van de C.I.A., een geheime operatie waar vrouwelijke agenten bevriend raken met de echtgenotes en dochters van gevaarlijke terroristen om dicht genoeg in de buurt te komen om deze "hoogwaardige doelwitten" uit te schakelen. De serie heeft een cast waar je u tegen zegt, met onder andere Zoe Saldana, Nicole Kidman en Morgan Freeman.

Watch on YouTube

Films

Dungeons & Dragons: Honor Amongs Thieves

Het populaire rollenspel Dungeons & Dragons heeft zijn eigen film gekregen, en deze werd erg goed ontvangen. Dwayne had het volgende te zeggen over de film:"Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves biedt mij precies wat ik wil zien in een actievolle fantasiefilm: spectaculaire en goed in beeld gebrachte actiescènes, charmante personages en kwaadaardige, supersterke schurken. De humor en daarmee samenhangende chemie van de hoofdpersonages zorgen daarnaast voor een aangename verrassing, al gaat die ten koste van het kleine stukje dramatisch acteerwerk dat de film te bieden heeft."

Watch on YouTube

The Super Mario Bros Movie

Het was hoog tijd dat een van de meest iconische game-franchises ooit naar het witte doek werd gebracht, en in april werd die wens werkelijkheid. De geanimeerde film met Mario in de hoofdrol bleek verrassend goed en prachtig geanimeerd te zijn. Cody gaf de film een 88 in zijn review.

Watch on YouTube

Prijzen

Als je gebruik wilt maken van SkyShowtime moet je €8,99 euro per maand betalen. De eerste drie maanden kosten €3,99. Je kan het abonnementen opzeggen wanneer je wilt. Dat betekent dat als je alles wat je wilde zien in de eerste drie maanden al gezien hebt, je abonnementen op kan zeggen zonder maar één keer de volle mep betaald te hebben.

Kun je accounts delen op SkyShowtime?

Het is mogelijk om je account te delen op de streamingsdienst. Je kan vijf profielen aanmaken op één account, en kan met drie apparaten tegelijkertijd streamen.

Redactie Gamer.nl redactie

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.