Over ons

Over ons

Power Unlimited (vaak afgekort als PU) is een maandblad en website over computerspellen. Power Unlimited brengt nieuws, achtergronden en beoordelingen van computerspellen. Het tijdschrift wordt verkocht in Nederland en België.

Dat is wat Wikipedia over ons zegt en als het daar staat, is het waar! Klopt ook wel, maar we doen natuurlijk veel meer dan het maken van een magazine en het vullen van deze site. 

Power Unlimited is de bron, voor alles wat je wilt weten over de wereld van videogames en entertainment. Dat slingeren we de wereld in op plekken waar mensen zijn. Dus niet alleen hier op PU.nl en via ons magazine, maar je vindt ons juist ook op YouTube, InstaGram, TikTok en Twitter! 

En is er ergens een feestje, daar zijn we daar natuurlijk ook. Maar wie zijn we dan? Nou, een groep enthousiastelingen met een passie voor games, series, films, tech en dingen met een stekker. Met z'n allen zorgen zij er voor dat jij nooit verlegen zit om het laatste nieuws en de beste achtergronden over alles uit de wondere wereld van games, series, films, tech en dingen met een stekker. Dus volg ons, op alles en dan weet jij dat je op de hoogte bent over de dingen die er echt toe doen...nou ja, je snapt wat we bedoelen. 


Hieronder vind je een lijst met mods die voor je klaar staan:

Soldier24: https://pu.nl/profiles/soldier24/

OMGWTFBBQ: https://pu.nl/profiles/OMGWTFBBQ/

Shadowfly: https://pu.nl/profiles/shadowfly/

Orangemic: https://pu.nl/profiles/Orangemic/