Nederlandse game We Were Here Forever een miljoen keer verkocht

Geplaatst: 10 juli om 13:00
Een mooie mijlpaal voor Neerlands trots We Were Here Forever. De game is een miljoen keer verkocht.

Dat heeft de Rotterdamse ontwikkelaar Tot Mayhem Games aangekondigd. "Bedankt aan alle Explorers", schrijft men. "We kunnen niet wachten om meer geweldige games voor jullie te maken en op meer Explorers aan onze zij."

We Were Here Forever is de vierde game in de reeks. Net als voorgaande delen is het ook hier een coöperatieve puzzle-adventure. De verkenners uit de eerste twee games zijn in dit deel gevangen in Castle Rock, waar ze moeten samenwerken met een in-game walkie talkie om puzzels op te lossen.

De game verscheen in 2022 op pc en verscheen in 2023 op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Rodney gaf de game een 74 op PU. "We Were Here Forever is een flinke breintraining waar je meer uren puzzelplezier uithaalt dan uit alle vorige We Were Here-games bij elkaar opgeteld. De puzzels zijn prettig uitdagend en de flow zit er voor het grootste deel van de game lekker in. Door de iets te hoge mate van herhaling en langdradigheid word je echter te vaak uit die flow gesleurd, waardoor de game zeker voor nieuwkomers een brug te ver kan zijn. Schaf ‘m aan als je bekend bent met het genre, maar speel liever de eerdere games als je nooit eerder een dergelijke digitale escape room hebt geprobeerd."

View post on X
Jari KlapwijkDie ene gozer die nog nooit Star Wars en Harry Potter heeft gekeken. Speelt wel graag een spelletje en of dat nou van Xbox, PlayStation of Nintendo is, zal hem een worst wezen.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.