Betaalde content op PU.nl

Betaalde content op PU.nl

Je bent het waarschijnlijk wel eens tegengekomen: content op onze website die mede mogelijk wordt gemaakt door een van onze partners. In deze disclaimer staan de verschillende vormen van deze content en wat dit betekent.

  • Een Promo is geplaatst zonder tussenkomst van onze redactie en is compleet geschreven vanuit het oogpunt van één van onze partners. Dit type artikel wordt geplaatst in de categorie Promo en dat wordt in de tekst tevens vermeld.
  • Tekst in artikel: Dit artikel is een promo van [PARTNER]. Lees hier wat dit betekent.

  • Een Partnerbijdrage is de boodschap van een van onze partners in een artikel dat is geschreven in samenwerking met onze redactie. Door die samenwerking wordt gepoogd een toegevoegde waarde te bieden aan een commercieel artikel, met onze lezers in het achterhoofd. Dit type artikel wordt geplaatst in de categorie Partnerbijdrage en dat wordt in de tekst tevens vermeld.
  • Tekst in artikel: Dit artikel is een partnerbijdrage van [PARTNER]. Lees hier wat dit betekent.

  • Branded Content is onze eigen content, die mede mogelijk gemaakt wordt door een partner. Door deze samenwerking kunnen we meer tijd en middelen steken in deze producties en/of houden we meer middelen over om andere content te maken. Branded Content wordt geplaatst als redactionele content, in de tekst wordt vermeld dat de content mede mogelijk is gemaakt door de desbetreffende partner. In videos zal samenwerking met onze partner ook specifiek gemeld worden.
  • Tekst in artikel/beschrijving: Dit artikel/ deze video wordt mede mogelijk gemaakt door [PARTNER]. Lees hier wat dat betekent.

  • Betaalde content op onze social media-kanalen kun je herkennen door de hashtag #ad.