Welke consoles zijn er nu te koop?

Welke consoles zijn er op dit moment te koop?

Wat is er nu eigenlijk allemaal te krijgen op het gebied van game consoles? De bekende consoles zoals de Playstation 4 en Playstation 5, de Xbox Series S en series X en de verschillende Nintendo Switch modellen kennen we wel. Daar vertellen we ook graag wat meer over. Maar denk ook aan verschillende mini consoles, of FPGA emulators en zelfs retro consoles.

Sony Playstation 5 (PS5) 

Lees hier alles over nieuwste Sony consoles. De Playstation 5 kenmerkt zich vooral door de slechte verkrijgbaarheid. Lange wachtrijen bij de online webshops om er een te kunnen kopen. Op Power Unlimited hebben we hiervoor een handige PS5 voorraadchecker. Check hem hier.Maar wat haal je precies in huis als je er eentje te pakken krijgt? Wij vertellen je er alles over. 

Nintendo Switch 

Lees hier alles over de verschillende Nintendo Switch modellen. Nintendo is altijd de lachende derde geweest bij Playstation en Xbox. Nintendo vaart zijn eigen koers en dat resulteert regelmatig in erg degelijke consoles. Van de Nintendo Switch kunnen we zeker zeggen dat het een succes is. Kwaliteit games op een handheld en op je TV. Wat wil je nog meer? Lees hier alles over de Nintendo Switch. 

Nintendo Switch

Microsoft Series (X&S)

Lees hier alles over de Microsoft consoles. De Xbox series S en X zijn de nieuwste consoles van Microsoft. En wat een verandering ten opzichte van de vorige Xbox modellen. De Series X ondergaat vrijwel hetzelfde lot als de Playstatioon 5 als in dat ze stijf uitverkocht zijn. De Xbox Gamepass maakt van deze console eindelijk weer een waardige concurrent voor de Sony Playstation 5. Wij vertellen je waarom.

Valve Steam Deck

Deze handheld PC die ook als docked gameconsole is te gebruiken, is uniek. Je krijgt toegang tot duizenden games via de Steam Library. Heb je geen game PC maar wil je toch PC games spelen dan is dit apparaat misschien wat voor jou. Lees er meer over.

MiSTer FPGA (DE-10 NANO Board)

Dit opensource hardware emulatie project geniet grote populariteit onder retro gamers. MiSTer FPGA software kun je installeren op een DE-10 NANO board om zo verschillende retro console games te spelen. Lees hier alles wat je moet weten.