Disclaimer

Disclaimer

Ondanks de constante zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van deze website besteden, is het mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is.

De informatie op PU.nl wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Een bezoeker mag geen auteursrechtelijk beschermde werken of andere in de op deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder toestemming van Reshift Digital BV.

Wij kunnen er niet voor instaan dat de informatie op PU.nl aangeboden in de staat waarin deze zich feitelijk bevindt en zonder enige (impliciete) garantie of waarborg ten aanzien van haar deugdelijkheid en geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins.

Wij sluiten alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van PU.nl, of met de tijdelijke onmogelijkheid om PU.nl te kunnen raadplegen. Wij zijn ook niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van informatie die door middel van deze website is verkregen.

Het is niet toegestaan voor bezoekers om auteursrechtelijk beschermde content, bijvoorbeeld foto’s, tekst of video’s, te plaatsen op de site. Reshift Digital, uitgever van Power Unlimited, zal eventuele schade door inbreuk op auteursrechten verhalen op de bezoeker.

Advertenties

Reshift Digital, uitgever van Power Unlimited, levert elke dag het beste game nieuws, reviews, previews en achtergrond artikelen, items en video’s. Dit geeft jou als bezoeker een prachtig scala aan content dat helemaal gratis is! In ruil daarvoor brengen wij advertenties van onze klanten onder jullie aandacht en werken we samen om leuke content te maken. Dit is hoe wij ons geld verdienen en van deze inkomsten betalen wij de redacties, freelancers, huur, IT, traffic, enz. Met andere woorden: zonder advertenties, geen content.

Redactie en sales (die de advertenties voor hun rekening nemen) zijn gescheiden, sales kan nooit invloed uitoefenen op reviews, meningen of achtergronden. De redactie, het merk en onze authenticiteit staat of valt bij dit feit. Zonder deze onafhankelijkheid kunnen wij niet bestaan.

Dit zijn onze vormen van ads en de interne guidelines die daarbij horen:

- Partnerbijdrage: Volledig gemaakt in opdracht van een klant en geen inmenging van de redactie. Daar staat altijd Partnerbijdrage bij om misverstanden te voorkomen.

-Branded Content: Is gemaakt met redactionele vrijheid, maar wel in samenwerking met de opdrachtgever. Hier melden we altijd: in samenwerking met X/mede mogelijk gemaakt door X.

Ons doel is juist betere, leukere en uitgebreidere content te bieden die relevant is voor jullie.

-Alle destop advertenties above-the-fold (de bovenste helft van de frontpage) worden direct bij ons ingekocht en wij screenen deze voor relevante campagnes.

-Prestituals/interstituals komen op desktop niet (meer) voor.

-Advertenties mogen niet automatisch geluid maken.

-Wedstrijden zijn soms onderdeel van een commerciele campagne, maar leveren altijd een voordeel voor jullie op, je kan immers toffe producten winnen.

Binnen Reshift geven we veel aandacht aan het feit dat we altijd relevante ads willen leveren. Mocht er een ongepaste, vreemde of zelfs storende ad voorbij komen dan reageren we hier altijd binnen een dag op. Iedereen van de redactie, sales en andere afdelingen gaan meteen aan de slag als er problemen zijn met advertenties.