Features

Geplaatst: 3 juni 2021 om 17:13

Live updates:

20 juni 2021 om 16:01Dit is waarom Waluigi een eigen game verdient!

Iedereen wil het, iedereen vraagt erom, maar waarom is het dan nog niet gebeurd? Dat ons favoriete Mario-personage vooralsnog alleen in Mario Sports-games is voorgekomen kan het grootste schandaal van deze eeuw genoemd worden. Betwijfel jij dat, dan is het tijd dat jij deze #TeamWaluigi-recruitingvideo maar eens aanzet! #TeamWaluigi

30 mei 2021 om 16:01Dit zijn de 11 LELIJKSTE Pokémon ooit!
Pokémon, wie houdt er niet van? Sinds de introductie van de franchise eind jaren 90 zijn de zakmonstertjes niet meer uit ons leven weg te denken. Pikachu, Squirtle, Charizard... Wie wilt er nou niet in één wereld wonen met deze vette beesten? Maar zelfs de grootste Pokémon-fan haalt zijn wenkbrauwen op bij het zien van deze elf schepsels. Welke vind jij het lelijkst?
23 mei 2021 om 16:00De Geschiedenis van Minecraft
Minecraft, je kan er van houden, je kan het haten. Toch harkte het spel dit jaar 30 miljoen actieve spelers binnen en stijgt dat getal al twintig jaar. Dat is nogal een prestatie en daarom is het hartstikke interessant om eens dieper in dat Minecraft-succesverhaal te duiken. Dus doe je snorkel op, flippers aan en sla achterover van dit bijzondere verhaal.
9 mei 2021 om 10:00Deze superhelden verdienen absoluut GEEN game

Met klappers als Spider-Man van Insomniac en de Batman Arkham-serie van Rocksteady zou je bijna denken dat superhelden en games hand in hand gaan, maar niets is minder waar. Daarom heeft de redactie een lijst samen gesteld met de superhelden waar absoluut GEEN game van moet worden gemaakt.

24 april 2021 om 09:30Top 5 tips voor seizoen 3 van Call of Duty: Warzone!

Eindelijk is het zover: seizoen 3 van Warzone is begonnen! De nieuwe update brengt een hoop aanpassingen met zich mee. Zo zijn er een flink aantal wapens aangepast en kunnen we nu eindelijk rondlopen in een nieuw Verdansk! Om jullie alvast een kickstart te geven dit nieuwe seizoen hebben we wat tips verzameld die kunnen bijdragen aan het behalen van die felbegeerde win! Veel kijkplezier!

5 april 2021 om 16:01Van deze Nederlandse Film/Serie moet een game komen!

Nederlandse films en series hebben natuurlijk niet zulke grote budgetten en aantallen kijkers als een Game of Thrones of een Westworld. Maar als we één ding geleerd hebben van decennia gamen, dan is het dat je zelfs van het stomste idee een toffe game kunt maken. Tijd om dat uit te testen want stomme ideeën hebben wij in overvloed!

21 maart 2021 om 16:00De Geschiedenis van Pokémon

Pokémon viert dit jaar haar 25e verjaardag! Daarom neemt Tjeerd je vandaag mee op reis door de geschiedenis van 25 jaar Pokémon! Hij benoemt de ontwikkelingen binnen de franchise van de afgelopen jaren evenals de ups en downs waar de serie mee te kampen had. Ben jij benieuwd naar de geschiedenis van Pokémon of wil je het gewoon even allemaal nog een keer tot je nemen? Check het allemaal in deze video!

7 maart 2021 om 16:01Wat is Valheim nou eigenlijk precies?

Valheim is in een korte tijd wel heel erg populair geworden. Deze survival-rpg met vikingen in de hoofdrol lijkt op het eerste gezicht niet per se bijzonder, maar schijn bedriegt. Met een paar simpele technieken heeft Valheim ervoor gezorgd dat het een verslavend leuke ervaring is van begin tot eind. Hoe Valheim dat precies doet vertellen we je in deze video!

21 februari 2021 om 16:01Dit zijn de beste wapens in Warzone!

Ben jij al een doorgewinterde Warzone-veteraan of kan je nog wel wat tips gebruiken? In deze video neemt Tjeerd de beste wapens van Warzone met je door en zorgt hij dat je compleet voorbereid bent om een dikke win te pakken! Kijken dus!

31 januari 2021 om 16:01Dit zijn de 10 BESTE games voor de Xbox Series X tot nu toe!

De Xbox Series X en Series S liggen een soort van in de winkels, dus is het tijd om de balans op te maken. Dit zijn de tien beste games die je momenteel op de consoles kunt spelen, op willekeurige volgorde.