Een uitgebreide blik op aankomende mmo Lost Ark

Geplaatst: 10 januari 2022 om 06:30Aangepast: 22 augustus om 08:54
Amazon Games en Smilegate hebben een uitgebreide gameplayvideo van de aankomende mmo Lost Ark uitgebracht.

Daarin wordt de gameplay van het spel uitgelicht. Zo worden de vijf klassen in de game getoond, maar wordt ook meer verteld over de setting van het spel, om vervolgens door te gaan naar de verschillende gameplayelementen, waaronder het varen met schepen en het organiseren van raids.

Lost Ark is een combinatie tussen een mmo en actie-rpg en heeft wat weg van Diablo, maar met mmo-elementen. De game heeft al een grote online gemeenschap in het Oosten. De game is namelijk al sinds 2018 verkrijgbaar in Zuid-Korea. In het Westen komt het gratis te spelen Lost Ark op 11 februari uit, maar mensen die de Founder's Pack kopen kunnen al vanaf 8 februari beginnen.

Update: zoals geheel terecht wordt gemeld in de reacties onder dit bericht, is er nog veel onduidelijk over hoe Lost Ark op lancering in Nederland en België gespeeld kan worden. Officieel kan de game hier niet uitkomen vanwege de huidige wetgeving rondom lootboxes. Het is niet bekend of en wanneer Amazon en Smilegate dit aanpassen om hier toch te kunnen lanceren.

Watch on YouTube

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.