Mondmasker van Razer heet nu Zephyr

Geplaatst: 7 augustus 2021 om 12:58Aangepast: 22 augustus om 08:56
Razer's high-tech mondmasker heet nu officieel Razer Zephyr, in plaats van de tijdelijke Project Hazel-noemer. Daarmee is het ontwerp van het rgb-masker wederom ietwat aangepast en lijkt ook een gesloten 'beta-fase' in zicht.

Razer doopte de naam van het masker officieel om met een update op de officiële Road To Zephyr-webpagina. Deze herinnert geïnteresseerden aan memorabele momenten, zoals de onthulling van het prototype op CES 2021, maar blikt ook vooruit op de komst van het apparaat. 

Watch on YouTube

In de nabije toekomst wil Razer ook een 'beta'-probeersel opgooien voor de Zephyr-maskers. Geïnteresseerde gamers kunnen zich digitaal opgeven om ingeloot te worden voor een testexemplaar. Details zoals de aanvankelijke oplage of precieze testdata blijven vooralsnog uit. 

Oplettende internetpassanten zullen mogelijk ook opgemerkt hebben dat het uiterlijk van de Zephyr toch weer verschilt met het prototype én een latere revisie. Het masker lijkt nu meer van de rgb-verlichting op de mond te schijnen; pal daaronder is nu ook een extra (ventilatie)rooster geïnstalleerd. 

-39406806

Of dit het definitieve ontwerp betreft, kan mogelijk nog van de beta-rondes afhangen. Onduidelijk is ook of het herontwerp nog in eerdergenoemde features snijdt — over het zelfreinigende oplaadstation en de ingebouwde speakers is al even niets meer gezegd.

Vooralsnog is "het vierde kwartaal van 2021" de meest recente uitspraak die Razer deed over het daadwerkelijke verschijnen van het Zephyr-masker.

Tom KauwenbergOverdag schrijver en producent in games en tech, 's nachts een gevaar op de Sea of Thieves of als je support in Overwatch. Romantiseert het gerikketik van toetsenborden ongeacht tijdstip.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.