Scoor Mortal Kombat 1 nu voor 24,99 euro!

Geplaatst: Vandaag om 12:45
Momenteel is Mortal Kombat 1 beschikbaar voor 24,99 euro op bol.

De game, uitgekomen op 14 september 2023 voor de Nintendo Switch, PlayStation 5, Windows, and Xbox Series X/S, is nu al een jaar oud, en werd als een game met een 'kleurrijke en zonnige' toekomst bestempeld door Wouter. Het spel kreeg een score van 84 in de review waarin het werd benoemd als "Een nieuw begin".

"Als reboot is Mortal Kombat 1 compleet geslaagd en gaat de serie een kleurrijke, zonnige toekomst tegemoet dankzij het compleet gereviseerde vechtsysteem, personages en esthetiek. Als je puur naar de content kijkt en de manier waarop de modi zijn geëvolueerd, is het allemaal wat minder indrukwekkend, maar alsnog is dit een gewaagde, maar geslaagde nieuwe richting voor de inmiddels klassieke franchise. Ik zou Injustice er bijna door vergeten..."

Mortal Kombat 1

Sinds de release van de game is er veel gebeurd met het aantal personages wat de game te bieden heeft. De basislijst bestaat al uit 22 nieuwe en oude vechters. Daarbovenop krijgt de game nog altijd updates waarin meer personages worden toegevoegd, zoals Omni-Man van de 'Invincible'-serie en Peacemaker van de 'DC Extended Universe'.

Bestel Mortal Kombat 1

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.