Nog eens 11 minuten aan gameplay getoond van soulslike Lies of P

Geplaatst: 29 augustus 2022 om 07:39Aangepast: 2 februari 2023 om 15:43
Er zijn elf minuten aan gameplay van Lies of P laten zien.
Watch on YouTube

Afgelopen weekend toonde IGN al twaalf minuten aan gameplay van de soulslike Lies of P, en daar komen vandaag nog eens elf minuten aan gameplay bovenop. De gameplay lijkt aan het begin van het spel af te spelen, gezien de tutorial-meldingen die de speler ontvangt. Zo wordt onder andere aangegeven hoe de speler de camera focust op een vijand en hoe hij HP kan herstellen door middel van Pulse Cells.

Lies of P is gebaseerd op het verhaal van Pinokkio, bekend van het Italiaanse kinderboek Le avventure di Pinocchio uit 1883 en de verfilming van Disney. Lies of P vertelt echter geen kinderverhaal: de wereld is grauw vormgegeven en ontleent zijn esthetiek onder andere aan Bloodborne. De speler kruipt in de huid van Pinokkio, die in de stad Krat op zoek is naar Mr. Gepetto. Pinokkio heeft onder andere een inwisselbare mechanische arm die dienstdoet als wapen en gereedschap.

Lies of P moet in 2023 uitkomen voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en pc. De game komt ook uit voor Xbox Game Pass.

Marvin ToepoelEindredacteur Power Unlimited-magazine.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.