Serious Sam 4 laat verhaal zien in nieuwe trailer

Geplaatst: 22 september 2020 om 14:04Aangepast: 3 februari 2023 om 08:54
Ontwikkelaar Croteam heeft een verhalende trailer uitgebracht voor Serious Sam 4. Het langverwachte vervolg komt deze week uit.

Het derde deel stamt uit 2011, dus het is even geleden dat er een nieuwe game in de first-person shooter-serie is uitgekomen. In Serious Sam 4 ligt de mensheid onder vuur wanneer vijandelijke Mental-hordes zich over de wereld verspreiden en onze samenleving vernietigen. De Earth Defense Force is het laatste verzet tegen de invasie en wordt geleid door Sam 'Serious' Stone.

Het vierde deel werd in 2013 aangekondigd. Een deel van de ontwikkeling werd betaald met opbrengsten uit een Humble Bundle van de ontwikkelaar. Serious Sam 4 komt op 24 september uit voor pc en Google Stadia, andere consoles volgen in 2021.

Watch on YouTube
Erik NusselderRedacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.