Video toont motion capture The Texas Chain Saw Massacre

Geplaatst: 15 januari 2023 om 13:25Aangepast: 2 februari 2023 om 13:37
Ontwikkelaar Gun Interactive geeft middels een video een inkijkje in de motion capture van The Texas Chain Saw Massacre.

De video is de eerste in een serie waarin een kijkje achter de schermen bij de ontwikkeling van het spel wordt gegeven. De sessies in de video vonden plaats in juli 2021. Verder bevat de video interviews met acteurs en ontwikkelaars. Het filmpje is hieronder te bekijken.

The Texas Chain Saw Massacre is gebaseerd op de gelijknamige film uit 1974 en moet een asymmetrische multiplayergame worden, waarbij een aantal spelers de overlevenden en andere spelers de slechteriken besturen. 

De game werd in 2022 aangekondigd. Een precieze releasedatum is er nog niet, maar het spel moet ergens volgend jaar beschikbaar komen op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Game Pass en Steam.

Voorheen was de game nog niet voor PS4 en Xbox One aangekondigd, maar daar komt de game inmiddels dus ook naar toe. Volgens de makers was het belangrijk om het spel ook op die consoles uit te brengen, zolang de gameplay en graphics maar intact bleven.

Watch on YouTube
Jari KlapwijkDie ene gozer die nog nooit Star Wars en Harry Potter heeft gekeken. Speelt wel graag een spelletje en of dat nou van Xbox, PlayStation of Nintendo is, zal hem een worst wezen.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.