Win de exclusieve Ellie Edition van The Last of Us: Part 2!

Geplaatst: 29 juni 2020 om 12:00Aangepast: 3 februari 2023 om 10:06
We hebben een knaller van een prijsvraag voor je klaarstaan. We mogen namelijk de fantastische Ellie Edition van The Last of Us: Part 2 weggeven! Benieuwd? Lees snel verder om te achterhalen hoe jij kans kan maken.

The Last of Us: Part 2 is nu anderhalve week uit, maar dat wil niet zeggen dat we al klaar zijn met het vieren van de lancering. We mogen namelijk een exemplaar weggeven van de Ellie Edition van de game, waarin een enorme verzameling goodies te vinden is. In dit pakket vind je natuurlijk de game, maar ook een replica van de rugzak van Ellie, een art book, vinyl soundtrack, figurine, steelbook en nog veel meer! Neem vooral goed een kijkje naar onze foto om te zien wat je allemaal kan winnen.

-39652443

Om kans te maken op dit pakket vragen we je een reactie onder dit bericht achter te laten met hierin jouw voorstel voor een toffe Collector's Edition van een aankomende PS5-game. Kies een al aangekondigde game of je favoriete PlayStation-franchise en drop je idee in de comments. Wij kiezen vervolgens een winnaar uit de uitzendingen die per mail bericht krijgt op het adres waarmee hij/zij staat ingeschreven op Gamer.nl.

Je kan meedoen tot en met donderdag 9 juli. Maximaal één bericht per gebruiker. Succes!

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.