Call of Duty: Modern Warfare 3 mogelijk deze maand nog naar Game Pass

Geplaatst: 10 juli om 22:11
Call of Duty: Modern Warfare 3, het Call of Duty-deel van vorig jaar, komt mogelijk deze maand nog naar Xbox Game Pass.

Daar is men bij Insider Gaming in ieder geval van overtuigd en ook WindowsCentral meldt het. Meerdere bronnen hebben bij de sites aangegeven dat de game later deze maand naar de service komt. Een exacte releasedatum wordt er niet genoemd, maar het zal vast niet lang duren voordat we die krijgen.

Geheel verrassend is het natuurlijk niet dat dit gaat gebeuren. Microsoft heeft uitgever Activision Blizzard op de kop getikt en brengt al haar eigen games naar Xbox Game Pass. Ook die van Activision Blizzard zullen stap voor stap naar de service komen. Dat is al begonnen met Diablo 4 en gaat vermoedelijk binnenkort verder met Crash Bandicoot N.Sane Trilogy, Tony Hawk 1 en 2 en Spyro Reignited Trilogy.

Later dit jaar, op 25 oktober, komt voor het eerst een volledig nieuwe Call of Duty-game op dag één op de service. Dan komt Call of Duty: Black Ops 6 uit. Inmiddels weten we wel dat je daarvoor op console de duurste tier van Game Pass moet hebben.

Nog een Game Pass-geruchtje, om het af te leren: volgens insider eXtas1s komt ook Atlas Fallen naar de dienst. Hij zit vaak wel goed met zijn claims, dus de kans dat hij nu weer gelijk krijgt, is aanzienlijk.

View post on X
Jari KlapwijkDie ene gozer die nog nooit Star Wars en Harry Potter heeft gekeken. Speelt wel graag een spelletje en of dat nou van Xbox, PlayStation of Nintendo is, zal hem een worst wezen.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.