2K onthult roguelike hero-shooter Project Ethos

Geplaatst: Vandaag om 15:08
2K heeft een nieuwe free-to-play, roguelike hero-shooter aangekondigd: Project Ethos.

Het is de eerste game van 31st Union, een studio die in 2019 werd opgericht onder de naam 2K Silicon Valley. De game moet een 'spannende evolutie' van het genre worden.

Project Ethos draait om helden die Evolutions kunnen gebruiken: sterke, soort van willekeurige upgrades die uniek zijn voor elke held. Zo kun je een sniper evolueren in een knokker op de korte afstand, of een support-held naar een gevaarlijke dwaler. Dat doe je allemaal in realtime, tijdens het spel.

Elke 'run' neem je het op tegen je concurrenten met nieuwe vaardigheden en uitdagingen, die elke match weer anders zijn. In het speltype Trials - een soort Extraction-modus - moet je 'cores' verzamelen, meenemen en zo krachtige Augments ontgrendelen voor je volgende runs.

Klinkt allemaal een beetje vaag misschien, maar gelukkig kun je de game nu zelf in actie zien. Van 17 t/m 20 oktober houdt 2K namelijk een eenmalige playtest. De test zelf is helaas niet beschikbaar in Nederland, maar je kunt wel via Twitch meekijken hoe allerlei streamers met de game aan de slag gaan. Of check even het Twitter-filmpje hieronder.

Aangezien de game zich nog in pre-bèta bevindt, is er nog niks bekend over een eventuele releasedatum. Wel weten we dat de game uiteindelijk op pc, PlayStation en Xbox uit moet komen en gratis te spelen zal zijn.

View post on X

Erik NusselderRedacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.