Adult Swim maakt Rick and Morty-outfits voor Animal Crossing

Geplaatst: 24 april 2020 om 08:20Aangepast: 22 augustus om 08:55
Het productiehuis Adult Swim heeft codes gedeeld van outfits gebaseerd op een aantal franchises voor Animal Crossing: New Horizons. Daar zitten ook een aantal outfits van Rick and Morty bij.

Niet alleen duiken talloze gamers in de immens populaire game Animal Crossing: New Horizons, maar ook productiehuizen en merken hebben door dat ze er vrij makkelijk toffe user generated-content kunnen delen. Zo ook productiehuis Adult Swim, die code heeft gedeeld om een aantal van hun bekende personages na te maken, waaronder Rick & Morty en Team Aqua Team Hunger Force. Ook geven ze instructies hoe je voorwerpen ontwerpt met het thema van Adult Swim-personages en shows.

In een draadje op Twitter vertelt de studio precies hoe spelers bijvoorbeeld een Meatwad-hoed, een Toonami Tom 6-schilderij en een Samurai Jack-badjas maakt. De ontwerpen zijn hieronder te vinden.

Animal Crossing: New Horizons is nu uit op de Nintendo Switch. Lees hier onze review over deze populaire game.

Dennis MonsContentcoördinator/hoofdredactie voor InsideGamer.nl en een beetje van alles en nog wat bij de rest van die game-apies hier op de redactie. Dol op action/adventure, arcaderacers, turn based strategy, stealthgames en Tetris. Metalhead maar ook liefhebber van folk, klassiek en blues. En speel verdomd

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.