Agatha All Along - Eerste beelden van nieuwe heksenserie Marvel gedeeld

Geplaatst: 2 dagen geleden om 11:06
Het wordt een grote heksenketel bij Marvel, want in de nieuwe spin-off van WandaVision genaamd Agatha All Along leren we meer over Agatha Harkness en haar groep van covenloze heksen. Nu is het eerste beeld online verschenen.

Filmblad Empire deelde de afbeeldingen, waarin we Kathryn Hahn als Agatha zien. Het is een vrouw met allemaal heksenvriendinnen, die worden gespeeld door Patti LuPone, Sasheer Zamata, Debra Jo Rupp en Ali Ahn. Het belooft een gestoorde groep te zijn, zegt showrunner Jac Schaeffer. Hij noemt het zelfs een wanhopige groep. “Wat ze gemeen hebben is dat ze heksen zonder heksenkring zijn. Heksen worden gedefinieerd door bedrog, verraad, schurkenstreek en egoïsme. Wat doe je als je een groep heksen hebt die dit vertonen en je ze nodig hebt om samen te werken?"

"Waar WandaVision speelde met de vorm van klassieke tv-sitcoms, spelen we hier veel met de aannames over heksen. Wat zijn de stenografische beelden voor heksen? We wilden zeker geen eendimensionale gemene heks. Er komen momenten waarop we Agatha's ware hart zien." Bezemstelen, neuswratten en zwarte katten: we zijn benieuwd wat we ervan terugzien.

Agatha All Along is vanaf 18 september te zien op Disney+. 

View post on X

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.