Alan Wake 2 ontvangt vandaag uitbreiding Night Springs, komend najaar fysieke edities

Geplaatst: 10 juni om 14:57Aangepast: 10 juni om 15:08
In de loop van vandaag komt er een betaalde uitbreiding voor Alan Wake 2 uit. Ook worden er fysieke edities van Alan Wake 2 uitgebracht.

Uitbreiding Night Springs komt later vandaag uit. De uitbreiding bevat drie episodes waarin bekende personages uit de reeks speelbaar zijn. Het zijn echter alternatieve versies van deze personages - 'Night Spring'-versies. De dlc kan los gekocht worden en is onderdeel van de digital deluxe edition van de game, waar een seizoenspas in zit.

Ook moet aankomend najaar fysieke Deluxe en Collector's Editions van de game verschijnen, die vanaf later vandaag te reserveren zijn. Op release was Alan Wake 2 alleen digitaal verkrijgbaar.

De afgelopen weken hintte ontwikkelaar Remedy Entertainment al naar een onthulling van de dlc, door op social media de naam van het bedrijf naar 'Poison Pill Entertainment' te veranderen. Ook plaatste het bedrijf een tweet met het logo van dit fictionele bedrijf. Daaronder staat 'Sinds 1995 in Night Springs'. Night Springs is de naam van een fictionele televisieserie uit de Alan Wake-games.

Eerder bevestigde Remedy al dat er zowel betaalde als gratis dlc naar de game komt. Naast Night Springs wordt er voor zover bekend ook gewerkt aan een betaalde uitbreiding genaamd The Lakehouse.

Watch on YouTube

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.