All-Digital Xbox Series X komt op 15 oktober uit

Geplaatst: 21 augustus om 15:05
Xbox is groots aanwezig op Gamescom en er komt een hoop nieuws over hun games naar buiten, maar ook de console mogen we niet vergeten: maar liefst drie nieuwe consoles zijn vanaf vandaag te pre-orderen.

De consoles werden al eerder aangekondigd, maar nu kun je ze vast bestellen en weten we ook wanneer ze uitkomen, namelijk op 15 oktober.

Het gaat allereerst om een geheel digitale Xbox Series X met een wit kleurtje en 1 TB aan opslagruimte. Die gaat 499,99 euro kosten. Je kunt ook voor de witte Xbox Series S met 1 TB gaan, dan ben je 349,99 kwijt.

Er dan is er nog de speciale versie van de Xbox Series X, die alleen via de Microsoft Store te krijgen is. De Galaxy Black-versie van de console heeft wel gewoon een discdrive en maar liefst 2 TB aan opslagruimte, maar kost ook wel gelijk 649,99 euro.

View post on X
Erik NusselderRedacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.