Alpha van Delta Force: Hawk Ops lanceert morgen: check de trailer

Geplaatst: 5 augustus om 14:30Aangepast: 5 augustus om 16:25
De free-to-play first-person shooter Delta Force: Hawk Ops is morgen toe aan zijn Alpha-test en dat betekent dat we niet lang meer hoeven te wachten tot de game helemaal in stabiele conditie verschijnt. Het is een online actieshooter met grote veldslagen, gemaakt door Timi Studio.

De PC-alphatest biedt twee multiplayermodi, namelijk Hazard Operations en Havoc Warfare. Daarnaast krijg je de kans om verschillende wapens en voertuigen te proberen. Een goede dosis Delta Force, nadat de franchise al sinds 2009 stil heeft gelegen. Nieuwsgierig? Check de alpha nu op de website van de game of Steam. Wil je meer weten over het spel, lees dan ook ons artikel met alles wat je moet weten over Delta Force: Hawk Ops. 

Het blijft trouwens niet bij de PC-release: de game verschijnt op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series S|X, Xbox One, PC, iOS en Android.

Watch on YouTube
Laura JennyRoots in Nintendo-games, als puber veel uren in PC-spellen gestoken en nu kan ze niet kiezen welke console haar favoriet is. Haar favo game wel: Super Mario World, hoewel ze altijd openstaat voor een nieuwe nummer 1. Praat veel, maar tikt nog liever. Als het niet over games gaat, dan over films en t

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.