Als je meedoet aan de mysterieuze Nintendo Switch Online-test moet je een NDA tekenen

Geplaatst: Vandaag om 11:05
Mensen die mee mogen doen aan de mysterieuze Nintendo Switch Online-test moeten van Nintendo een geheimhoudingsverklaring, oftewel een NDA, ondertekenen.

Dat delen verschillende mensen via sociale media. De 10.000 deelnemers moeten dus aan Nintendo beloven dat ze de dingen die ze ervaren tijdens de test geheim houden. Een test die al mysterieus was is hiermee nog mysterieuzer geworden...

Wat de test precies inhoudt, is nog gissen. Hij heet ‘Nintendo Switch Online: Playtest Program’ en gaat later deze maand van start. Deelnemers moeten in ieder geval ‘exclusieve software’ op hun Nintendo Switch downloaden om mee te doen. De test loopt van 23 oktober tot 5 november.

Online wordt inmiddels al flink gespeculeerd over de test. Sommige fans verwachten dat het om een soort achievementsysteem gaat. Anderen denken weer dat Nintendo met een eigen cloudstreamingdienst komt. Ook wordt een GameCube-emulator voor Nintendo Switch Online veelvuldig genoemd.

De kans dat we binnenkort meer horen, is wel aanwezig. In totaal mogen er 10.000 mensen meedoen, dus de kans dat er iemand alsnog uit de school klapt, is niet te onderschatten.

View post on X

Jari KlapwijkDie ene gozer die nog nooit Star Wars en Harry Potter heeft gekeken. Speelt wel graag een spelletje en of dat nou van Xbox, PlayStation of Nintendo is, zal hem een worst wezen.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.