Analist verwacht de Switch 2 in eerste helft 2025 voor onder de 499 dollar

Geplaatst: 16 augustus om 13:29
Toyo Securities-analist Hideki Yasuda is van mening dat de opvolger van de Nintendo Switch - die we voor nu maar liefkozend Switch 2 noemen - in de eerste helft van 2025 uitkomt.

De console zou dus ergens tussen januari en juni 2025 verschijnen. Yasuda denkt daarbij (via ResetEra) dat de prijs van de console ergens onder de 499 dollar (ongeveer 454 euro) komt te liggen. Tja, het zijn natuurlijk niet de meest wilde voorspellingen, maar toch goed om te horen dat analisten menen dat we niet nóg langer hoeven te wachten in ieder geval.

Onlangs kwamen er al geruchten naar buiten dat de Switch 2 pas ergens na maart 2025 uitkomt. Als we dat combineren met de voorspelling van Yasuda, dan zou de console dus ergens in april, mei of juni 2025 in de winkels komen te liggen.

Het wordt in ieder geval de hoogste tijd dat Nintendo eens wat meer duidelijkheid verschaft, zodat we niet meer als een stel gekkies gaan watertanden van elk gerucht rondom de Switch 2. De nieuwe console wordt in ieder geval ergens voor april 2025 onthuld, zoveel is zeker. Check hier alles wat we tot nu toe (denken te) weten over de Switch 2.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.