'Apex Legends is stervende', aldus topspeler

Geplaatst: 13 juli om 12:55
De gerenommeerde Apex Legends-speler ImperialHal windt er geen doekjes om wanneer hij praat over de staat van de battle royale-game: het spel zou wat hem betreft "stervende" zijn.

Je kunt zijn negatieve opmerking in onderstaande tweet met eigen ogen zien. De tweet maakt een behoorlijke impact in de scene, aangezien ImperialHal een van de beste professionele Apex Legends-spelers van het moment is. Vorig jaar won hij bijvoorbeeld nog het ALGS 2023 Championship.

Veel spelers zullen het met hem eens zijn, want er is de laatste weken veel kritiek te horen over Apex Legends. Deels heeft dat te maken met de tweede helft van het huidige seizoen, waarmee bijvoorbeeld Wattson, Ash en Bloodhound 'generfd' zijn zonder duidelijke reden.

De meeste kritiek draait echter om een aankondiging van eerder deze week. Vanaf seizoen 22 zullen seizoenen van Apex Legends namelijk in tweeën worden verdeeld, waarbij - om compleet te zijn - ook twee betaalde battle passes per seizoen moeten worden aangeschaft. Elke battle pass gaat afzonderlijk bijna evenveel kosten als een enkele battle pass voor een geheel seizoen in het verleden. Tot overmaat van ramp kun je battle passes vanaf dan niet meer met vrijgespeelde Apex Coins kopen. Sommige fans zien deze beslissing inderdaad als de doodsteek van de nog altijd populaire game.

View post on X

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.