Arnold Schwarzenegger krijgt rol in dlc van Predator: Hunting Grounds

Geplaatst: 13 mei 2020 om 04:29Aangepast: 22 augustus om 08:57
Een aankomende uitbreiding van Predator: Hunting Grounds voegt Dutch als speelbaar personage toe. Arnold Schwarzenegger hervat zijn rol.

De aankomende update draait om Dutch, het personage uit de in 1987 verschenen film. Er verschijnt gratis dlc, waarmee audiotapes aan de game worden toegevoegd waaruit blijkt wat Dutch allemaal heeft meegemaakt sinds de eerste film. Deze tapes worden daadwerkelijk ingesproken door de bekende acteur.

Daarnaast komt er betaalde dlc, waarin Dutch een speelbaar personage is. Daarbij kan hij de QR5 'Hammerhead' Rifle en zijn mes gebruiken. De wapens komen wel voor alle spelers beschikbaar - niet alleen degenen die de dlc aanschaffen.

Zowel de gratis als betaalde dlc verschijnen op 26 mei. Predator: Hunting Grounds is een competitieve, asymmetrische multiplayer-game dat zich afspeelt in het universum van de gelijknamige films. Eén speler kruipt in de huid van de buitenaardse jager, terwijl andere spelers soldaten zijn. Het spel is beschikbaar op PlayStation 4 en pc.

-39658744

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.