Astro Bot duurt tussen de 12 en 15 uur

Geplaatst: 17 juli om 13:06
Wil je straks Astro Bot van begin tot eind doorspelen? Dan ben je tussen de twaalf en vijftien uur bezig.

Dat onthult regisseur Nicolas Doucet in gesprek met de Franse YouTuber Julien Chièze (via Insider Gaming). Doucet onthult verder dat Team Asobi nooit de ambitie had om er een game van dertig uur van te maken, omdat ze willen dat elk level van dezelfde kwaliteit is. De studio had geen zin om er allerlei opvullertjes in te proppen om de boel te rekken.

In gesprek met Edge vertelde Doucet eerder al dat Astro Bot bijna een openwereldgame was geworden, maar dat ze dat plan toch in de prullenbak hebben gegooid. Uiteindelijk heeft men voor een normale levelstructuur gekozen omdat de studio dan "het meeste controle heeft over de variëteit van de game".

Astro Bot komt op 6 september uit op PlayStation 5. De game bevat tachtig levels, verdeeld over zes sterrenstelsels, vijftien nieuwe vaardigheden en meer dan zeventig nieuwe vijanden.

Jari KlapwijkDie ene gozer die nog nooit Star Wars en Harry Potter heeft gekeken. Speelt wel graag een spelletje en of dat nou van Xbox, PlayStation of Nintendo is, zal hem een worst wezen.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.