Astro Bot kost 70 euro, pre-order levert Bloodborne-outfit op

Geplaatst: 10 juni om 11:59
Na de glorieuze aankondiging van Astro Bot tijdens PlayStations State of Play, vroegen veel mensen zich af of ze de volle mep moesten betalen voor de kleurrijke platformer. Het antwoord: bijna.

De pre-orders voor Astro Bot zijn vandaag geopend en daaruit blijkt dat de game 69,99 euro moet gaan kosten, althans in de PlayStation Store. Dat is een tientje minder dan de prijs van andere PlayStation Studio-exclusives. Dat kun je duur vinden, of je kunt denken: wat fijn, Astro Bot krijgt een volledig eigen game en Sony gelooft er genoeg in om er een flinke prijs voor te vragen. Het is maar hoe je in het leven staat!

De pre-orders zijn als gezegd geopend en komen in drie verschillende smaken: een fysieke versie, een standaard digitale editie en een deluxe digitale editie. Die laatste kost wel een tientje meer, dus 79,99 euro.

Als je de fysieke editie bestelt, krijg je naast de game ook een fysieke poster en wat digitale extra's: de outfit PaRappa Lovestruck Lyricist, de verfkleur Glorious Graffiti Dual Speeder en 2 Astro Avatars. De standaard digitale editie bevat dezelfde bonussen, min de poster natuurlijk.

De Digital Deluxe Edition bevat daarnaast nog de verfkleuren Neon Dream Dual Speeder en Champion’s Gold Dual Speeder, de officiële soundtrack en digitale artgalerij, 10 Astro Avatars en twee speciale outfits: de Golden Outfit en de Yharnam Tourist. Die laatste is extra bijzonder, want die is gebaseerd op Bloodborne. Toch een mooi teken dat Sony hun exclusieve Souls-game niet helemaal is vergeten.

-dc_wdKgmRim8IdU6rvldBQ

Astro Bot werd afgelopen week onthuld en komt op 9 juni uit voor PlayStation 5. Als je je afvraagt of je wel waar voor je geld krijgt: inmiddels weten we dat de game zeker vier keer groter wordt dan Astro's Playroom. Aan de andere kant: die game kreeg je gratis bij je PlayStation 5, en vier keer nul euro is ook nul euro. Nogmaals, het is maar hoe je in het leven staat!

Er zitten in ieder geval geen microtransacties in de nieuwe Astro Bot-game. Astro Bot zal zeker driehonderd bots kunnen bevrijden en meer dan vijftig planeten verkennen. Er zit geen multiplayer in de game. De kleurrijke onthullingstrailer kun je hieronder nog even lekker terugkijken!

Watch on YouTube

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.