Astro Bot krijgt elke week een nieuw speedrun-level

Geplaatst: Vandaag om 17:04
Vind je Astro Bot te makkelijk? Geen probleem, dan gooit Team Asobi toch gewoon een speedrun-level in je gezicht? Zie dat maar eens snel door te komen. Het gaat om een nieuw level dat vanaf morgen wordt uitgerold. Je platformskills worden op de proef gesteld en voor iedereen die competitief is ingesteld is er een online leaderboard om je extra te motiveren. Of te beangstigen.

Team Asobi: “In Building Speed knal je je met behulp van Barkster, de bulldog booster, een weg door een torenhoge stad. Ontwijk kranen, beuk door kratten en scheur zelfs door een vliegende autowasstraat op weg naar de redding van je gestrande bemanning.”

Speedrunlevels in Astro Bot

Houd je van speedrunnen? Mooi, want daar zal je de komende tijd meer van zien in Astro Bot. Asobi belooft dat het vanaf nu elke week een nieuw speedrunlevel uitbrengt. Of, zoals het het zelf omschrijft: “Tegen de tijd dat je elke sprong, zweefactie en draai in een level perfect onder de knie hebt, staat je al een nieuwe uitdaging te wachten.” 

Helaas krijg je niet tot in de eeuwigheid speedrunlevels voor de geliefde avonturenplatformer. Het zijn er momenteel vijf:

  • 17 oktober: Building Speed  

  • 24 oktober: Let it Slide 

  • 31 oktober: Spring-loaded Run 

  • 7 november: Helium Heights 

  • 14 november: Rising Heat

De levels bevatten steeds twee nieuwe Special Bots die gered moeten worden. Je hebt dus in totaal 10 nieuwe robotjes om aan je groep toe te voegen. Er is al een sneak peek gegeven van Eve uit Stellar Blade, maar wie het straks wordt, dat is nog een verrassing. Maar wat pas echt een fijne verrassing is, dat is de prijs: helemaal 0. Een cadeautje dus van Team Asobi. Lief toch?

Goed om te weten: je krijgt de speedrunlevels pas als je de game helemaal hebt uitgespeeld. 

Laura JennyRoots in Nintendo-games, als puber veel uren in PC-spellen gestoken en nu kan ze niet kiezen welke console haar favoriet is. Haar favo game wel: Super Mario World, hoewel ze altijd openstaat voor een nieuwe nummer 1. Praat veel, maar tikt nog liever. Als het niet over games gaat, dan over films en t

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.