Astro Bot-muziek nu op Spotify en Apple Music te checken

Geplaatst: Vandaag om 10:33
I AM ASTRO BOT! Wat heerlijk, de soundtrack van Astro Bot is nu via streamingdiensten te beluisteren.

De soundtrack is nu te beluisteren via Spotify en Apple Music, en bestaat uit 87 nummers. Dat is goed voor in totaal vierenhalf uur puur genot voor je oren! Het overgrote deel van de soundtrack is trouwens gecomponeerd door Kenneth C M Young. Doet ie goed!

Astro Bot verscheen op 6 september op PlayStation 5. De game bevat tachtig levels, verdeeld over zes sterrenstelsels, vijftien nieuwe vaardigheden en meer dan zeventig nieuwe vijanden. En daar blijft het niet bij, want er is gratis dlc voor de game in ontwikkeling. De gratis uitbreiding voegt challenge- en speedrun levels toe aan het al behoorlijk complete pakket.

Ruan was enorm te spreken over Astro Bot. Hij gaf de game een dikke 94! "Astro Bot is alles wat je maar kon wensen van de Playroom-demo en zoveel meer. Met ongekende stijl en immens veel liefde levert Asobi een van de beste platformers in jaren af, vol met fantastische details, knipoogjes en muziek."

Jari KlapwijkDie ene gozer die nog nooit Star Wars en Harry Potter heeft gekeken. Speelt wel graag een spelletje en of dat nou van Xbox, PlayStation of Nintendo is, zal hem een worst wezen.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.