Atlus onthult prijs Persona 3 en 4 op moderne platformen

Geplaatst: 14 december 2022 om 13:50Aangepast: 2 februari 2023 om 14:05
Atlus heeft meerdere details gedeeld over de heruitgaven van Persona 3 Portable en Persona 4 Golden voor moderne platformen.

Beide titels gaan omgerekend twintig dollar kosten op Xbox, PlayStation, pc en Nintendo Switch (via Gematsu). Doorgaans wordt dat in Europa omgerekend naar twintig euro. Verder worden beide games voorzien van HD-graphics en kunnen spelers aan het begin van de games meteen een moeilijkheidsgraad kiezen. Voorheen was dat enkel mogelijk als spelers de campagne voor de tweede keer startten.

Tot slot is het mogelijk om progressie op elk moment op te slaan en wordt in Persona 4 een album toegevoegd. Daarmee kunnen spelers eerdere scenes terugkijken. Het is dan ook mogelijk om andere dialoogopties te kiezen.

Persona 3 en Persona 4 verschenen respectievelijk in 2006 en 2008 voor de PlayStation 2 en zouden later opnieuw uitgegeven worden voor de PlayStation Portable. Persona 5 kwam in 2017 uit en kreeg in 2019 een heruitgave genaamd Persona 5 Royal. Die laatste game is sinds 21 oktober op Xbox en Switch verkrijgbaar.

Persona 3 Portable en Persona 4 Golden zijn vanaf 19 januari 2023 uit op PlayStation, Xbox en pc. Beide games zijn tevens direct met Xbox Game Pass te spelen. 

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.