Atomfall komt volgend jaar uit

Geplaatst: 22 augustus om 14:34
Nee nee, dit is geen nieuw over de Britste Fallout: London-mod, maar een Engelse game die wel heel erg op Fallout lijkt. Atomfall, zoals de game heet, komt van de makers van Sniper Elite.

Atomfall werd met een eerste trailer aangekondigd tijdens Gamescom. Vanaf seconde één bekruipen de Fallout-vibes met de setting in de jaren vijftig en de post-apocalyptische setting. Atomfall speelt zich af in Noord-Engeland, waar vijf jaar voor de start van de game een nucleaire explosie heeft plaatsgevonden. Zoals je verwacht zul je verkennen, verzamelen, craften en vechten om op de been te blijven tussen de verschillende facties en andere dreigingen in de wildernis.

Watch on YouTube

Atomfall is gebaseerd op een waargebeurde kernramp in Noord-Engeland uit 1957. Toen woedde er drie dagen lang brand in een kernreactor in Cumberland, met nucleaire neerslag in heel het Verenigd Kroninkrijk en de rest van Europa tot gevolg. Het is de de grootste nucleaire ramp in de geschiedenis van het Verenigd Koninkrijk en een van de grootste in de wereldgeschiedenis.

Atomfall verschijnt in maart volgend jaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One en pc. De game komt op release ook naar Game Pass.

Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online fighting games. Begon bij Metal Gear Solid op de PlayStation en vindt inmiddels dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.