Avatar: Frontiers of Pandora is nu gratis te proberen

Geplaatst: 19 juli om 13:48
Als je even krap bij kas zit en je toch een paar uur wilt vermaken, kun je nu gratis Avatar: Frontiers of Pandora aanslingeren op je console.

Uitgever Ubisoft heeft een gratis trial aangekondigd voor de game, die eind vorig jaar verscheen. Iedereen met een PlayStation 5 of Xbox Series-console kan van nu t/m 28 juli de game downloaden en helemaal voor niks proberen.

Met de proefversie kun je de eerste vijf uur spelen, of totdat je de missie 'Hometree in The Aranahe Clan' bereikt. Online coöp is helaas niet beschikbaar in deze trial.

Avatar: Frontiers of Pandora is een openwereldgame van Ubisoft in de bekende wereld uit de films. De game werd wisselend ontvangen, met nu gemiddeld een 72 op Metacritic. Maar ja, met deze gratis versie kun je dus lekker je eigen mening vormen.

View post on X
Erik NusselderRedacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.