Avowed is ongeveer even lang als The Outer Worlds

Geplaatst: 24 juni om 13:59
Je bent straks ongeveer even lang bezig met het uitspelen van Avowed als met het uitspelen van de vorige rpg van Obsidian, The Outer Worlds.

Dat heeft regisseur Carrie Patel aan Game Informer verteld: "De beste vergelijking qua schaal voor Avowed is met The Outer Worlds. Spelers kunnen een vergelijkbare ervaring verwachten, afhankelijk van op welke moeilijkheidsgraad men speelt en hoeveel men de spelwereld verkent versus het volgen van de belangrijkste hoofdmissies."

Mocht je The Outer Worlds nooit gespeeld hebben: het kost je gemiddeld twaalf tot vijftien uur om de game uit te spelen - maar dan doe je wel echt alleen het hoofdverhaal. Mocht je alle zijmissies willen doen en de spelwereld goed willen verkennen, dan ben je wel ongeveer twee keer zoveel tijd kwijt.

Het interview is sowieso het lezen waard, want er staat nog meer interessante informatie in. Zo blijkt dat je in de game geen romances kunt aangaan met andere personages, al is een beetje flirten gelukkig wel toegestaan. Klinkt als het liefdesleven van ondergetekende.

Avowed komt ergens later dit jaar uit op Xbox Series-consoles, pc en Game Pass. Officieel is er nog geen releasedatum, maar onlangs klapte Obsidian per ongeluk al uit de school en meldden ze dat de game op 12 november gepland staat. Check hieronder nog eens een recentelijk uitgekomen gameplaypresentatie.

Watch on YouTube

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.