Avowed officieel uitgesteld naar februari 2025

Geplaatst: 3 augustus om 10:16Aangepast: 3 augustus om 11:11
Het hing al in de lucht en nu is het officieel: Avowed is uitgesteld naar 18 februari 2025.

Een exacte releasedatum voor de nieuwe rpg van Obsidian Entertainment hadden we tot nu toe nog niet gekregen, maar de game stond wel gepland voor 2024. Dat feest gaat dus niet meer door en volgens Microsoft is dat om "de backlog van spelers wat ademruimte te geven." Wat nobel!

Het uitstel wil niet zeggen dat we dit jaar niks meer van de game gaan horen. Xbox pakt namelijk flink uit op Gamescom, met onder andere een livestream op 23 augustus waarin we meer gaan horen over de rpg.

Sowieso hoeven Xbox-spelers zich dit jaar niet te vervelen. Met Age of Mythology: Retold, Ara History Untold, Call of Duty: Black Ops 6, Microsoft Flight Simulator 2024, Indiana Jones and the Great Circle en Towerborne komt er nog genoeg leuks aan. En laten we ook de uitbreidingen voor World of Warcraft, Diablo 4 en Starfield niet vergeten. Niks aan het handje!

View post on X
Jari KlapwijkDie ene gozer die nog nooit Star Wars en Harry Potter heeft gekeken. Speelt wel graag een spelletje en of dat nou van Xbox, PlayStation of Nintendo is, zal hem een worst wezen.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.