Baldur’s Gate 3 krijgt deze week mod-ondersteuning

Geplaatst: 2 september om 13:00Aangepast: 2 september om 14:02
Patch 7 voor Baldur’s Gate 3 zou deze week beschikbaar moeten komen. Deze patch bevat een lading extra content voor de game, waaronder mod-ondersteuning.

Dat liet Larian-topman Swen Vincke dit weekend weten bij een panel op PAX West, al gaf hij geen exacte datum. Mod-ondersteuning komt in eerste instantie alleen naar pc, maar zou later ook op consoles moeten verschijnen. Daarnaast bevat deze patch nieuwe eindes voor Dark Urge-spelers, worden verschillende bugs gefixt en krijgen de gevechten in Honour Mode een poetsbeurt.

Patch 7 wordt de allerlaatste grote update voor Baldur’s Gate 3, zo liet Larian een paar weken terug weten. Wel zegt de studio in een blog post nog bezig te zijn met een aantal bug-fixes, crossplay en een foto-modus. Verdere toevoegingen aan het verhaal hoeven we echter niet te verwachten. De studio wil zich op nieuwe projecten richten. Eerder werd al bekendgemaakt dat Baldur’s Gate 4 in ieder geval niet in het verschiet ligt voor Larian, al sluit dat natuurlijk niet uit dat een andere ontwikkelaar met de franchise aan de haal gaat.

View post on X
Watch on YouTube
Kyra DelemarreEen echte nerd met een voorliefde voor rpg's. Kyra houdt van een goed verhaal en skipt nooit een dialoog. Ze is meestal heel vrolijk, maar heeft nog wel eens de neiging om een controller uit het raam te gooien.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.