Bayonetta 3-patch maakt game iets minder uitdagend

Geplaatst: 11 januari 2023 om 11:00Aangepast: 8 februari 2023 om 08:43
Er is een update voor Bayonetta 3 uitgekomen. Een van de wijzigingen die de patch doorvoert is dat het bepaalde onderdelen van de game iets toegankelijker maakt.

Het gaat specifiek om de Nilfheim-uitdagingen. Zeven van de uitdagingen hebben andere voorwaarden voor het behalen ervan gekregen, waardoor ze iets gemakkelijker zijn. Zo krijgt men bij sommige uitdagingen meer tijd of meer levens.

Ook is het nu gemakkelijker om het Old Picture Book-level - een teaser voor het aankomende Bayonetta Origins - te ontgrendelen. Voorheen moesten spelers dit boek eerst in de Gates of Hell-winkel kopen en daarna drie regenboogsleutels vinden om het level te kunnen spelen, maar nu ontvangen spelers automatisch de sleutels.

Verder worden er met de patch diverse bugs weggepoetst en verbeteringen doorgevoerd - onder andere rondom de besturing van Viola. De volledige patch notes zijn hier te vinden.

Bayonetta 3 is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch. Het spel scoorde een 8 op Gamer.nl: "Bayonetta 3 is met z’n bijna feilloze actiegameplay en absurde scenario’s precies wat je ervan verwacht. Het spel is echter ook verrassend gevarieerd en uitgebreid, met enkel een teleurstellend verhaal dat z’n doel voorbijschiet als minpunt."

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.