Beelden wijzen mogelijk op remake van Jet Set Radio

Geplaatst: 25 juni om 13:29
Oké, misschien zegt Jet Set Radio je niks: het is alweer 24 jaar geleden dat de game uitkwam. Maar geloof ons als we zeggen dat het een supercoole game is die absoluut een remake verdient, en dat gaat er misschien ook echt van komen!

Op social media zijn afbeeldingen verschenen van een mogelijke remake van Jet Set Radio, de Dreamcast-game uit 2000. Er is op YouTube zelfs een filmpje geplaatst waarin een versie van de remake te zien is die nog in ontwikkeling is. Waar de beelden precies vandaan komen is onduidelijk, dus neem het met een klein korreltje zout.

In Jet Set Radio skate je rond in een futuristische stad om de hele boel onder te kladden met graffiti. De politie probeert je natuurlijk dwars te zitten en zet uiteindelijk tanks en helikopters in om je graffiti-fratsen te dwarsbomen. Serieus, het is best wel cool

Deze remake zou overigens helemaal losstaan van de reboot, die eerder al werd aangekondigd. Eind vorig jaar meldde Sega namelijk dat het vijf klassieke series nieuw leven zou gaan inblazen: Jet Set Radio, Streets of Rage, Golden Axe, Shinobi en Crazy Taxi. Met een beetje geluk hebben we straks dus twéé Jet Set Radio's.

View post on X
Erik NusselderRedacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.