Betaalde versie van Animal Crossing: Pocket Camp verschijnt op 3 december

Geplaatst: Vandaag om 14:31
Op 3 december verschijnt er een betaalde versie van free-to-play mobiele game Animal Crossing: Pocket Camp.

Dat heeft Nintendo onthuld. De game is al sinds 2017 uit, maar de free-to-play versie gaat vanaf 28 november voor altijd offline. In ruil daarvoor verschijnt er op 3 december een betaalde versie van de game genaamd Animal Crossing: Pocket Camp Complete, zonder microtransacties. De game gaat 9,99 euro kosten in de App Store, maar dat is een tijdelijke korting - vanaf januari 31 januari 2025 gaat de game 19,99 euro kosten.

Fanatieke spelers van de game hoeven niet bang te zijn dat ze de camping verliezen waar ze al jaren hard aan werken: het is mogelijk om je voortgang over te zetten door je Nintendo-account aan de game te koppelen. Als je dit ook bij de Complete-editie van het spel doet, kun je je eiland importeren naar de nieuwe game.

Een aantal functionaliteiten verdwijnen in Animal Crossing: Pocket Camp Complete: zo zijn Leaf tickets niet meer beschikbaar, verdwijnt Pocket Camp Club-abonnementsdienst en kun je niet meer online met vrienden spelen. De functies van Pocket Camp Club zitten nu standaard bij de game inbegrepen.

In de onderstaande video introduceert Nintendo de nieuwe versie van de game en wordt stap voor stap uitgelegd hoe je je voortgang mee kunt nemen naar de nieuwe game.

Watch on YouTube

Tijn KranenVroeger veel uren gezonken in Team Fortress 2, Destiny en Rainbow Six: Siege maar van alle markten thuis, behalve JRPG’s. Is er van overtuigd dat (indie) games kunst kunnen zijn.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.