Beter laat dan nooit? Nintendo komt met Joy-Con-oplaadstation

Geplaatst: 18 juli om 14:43
Och ja, de Nintendo Switch is pas een jaartje of zeven op de markt: perfecte tijd om nog met een oplaadstation voor de controllers te komen, toch?

Het wordt een klein zwart standaardje waar je zo je Joy-Cons in kunt klikken om ze op te laden. Overigens kun je ze ook nog gewoon gebruiken terwijl ze in het apparaatje zitten. Daarnaast is het oplaadstation ook geschikt voor speciale Joy-Con, zoals de nieuwe NES-controllers.

Het oplaadstation lijkt ons eigenlijk alleen handig voor mensen met heel veel Joy-Cons. Je kunt die dingen immers ook opladen door ze gewoon aan je Switch te hangen, maar goed.

De accessoire is vanaf 17 oktober verkrijgbaar. Hoe duur hij precies wordt, is niet bekend. In Japan gaat hij 3300 yen kosten, dat is omgerekend 19,32 euro.

View post on X
Erik NusselderRedacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.