Bloober Team over Silent Hill 2: 'Geef ons een kans'

Geplaatst: 4 augustus om 11:57
Silent Hill 2-ontwikkelaar Bloober Team weet hoe sceptisch fans zijn over de remake van Silent Hill 2, maar hoopt dat gamers het team een kans wil geven.

Dat vertelt CEO Piotr Babieno in gesprek met Rolling Stone. Al sinds de onthulling van de remake zijn fans van het eerste uur een beetje bezorgd over de ontwikkeling, zeker omdat Bloober Team niet per se de allerbeste reputatie heeft.

Babieno is daarvan op de hoogte en heeft maar één wens. "Ik droom dat gamers ons vertrouwen, maar ik realiseer me dat je vertrouwen creëert door acties en niet door woorden."

Volgens Babieno wil Bloober Team de verwachtingen voor de remake niet verhogen en reageert men daarom niet publiekelijk op de zorgen van gamers. "We willen onze ambities laten zien door ons werk. We kunnen niet meer vragen dan 'geef ons een kans'". Overigens waardeert Babieno de feedback van fans wel. Hij heeft aan dat de constructieve feedback "van onschatbare waarde is bij het verfijnen van ons project".

Silent Hill 2 komt op 8 oktober uit op PlayStation 5.

Jari KlapwijkDie ene gozer die nog nooit Star Wars en Harry Potter heeft gekeken. Speelt wel graag een spelletje en of dat nou van Xbox, PlayStation of Nintendo is, zal hem een worst wezen.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.