Bloomberg: 'Uitstel Horizon Forbidden West naar 2022 staat vast'

Geplaatst: 31 juli 2021 om 07:54Aangepast: 22 augustus om 08:56
Sony zou inmiddels al definitief besloten hebben om Horizon Forbidden West uit te stellen naar 2022.

Dat meldt Jason Schreier op Bloomberg. Daarmee bevestigt hij een gisteren naar buiten gekomen gerucht van journalist Jeff Grubb, die meldde dat Sony overweegt de game uit te stellen naar volgend jaar. Schreier claimt in het artikel en op Twitter echter dat Sony al zeker van het uitstel is. "Ik vertel je dat het al besloten en uitgesteld is." 

Sony en Guerrilla Games zelf hebben nog niets bevestigd of ontkend. Hoewel vorig jaar werd aangegeven dat Horizon Forbidden West in 2021 uit zou komen, gaf Sony eerder al aan dat het spel dit jaar misschien niet ging halen. 

PlayStation Studios-baas Hermen Hulst liet vorige maand weten dat releasedata kunnen verschuiven. "We hebben twee erg grote, verhaalgedreven games in ontwikkeling: Horizon Forbidden West en de volgende God of War. (...) Met Horizon lopen we op schema om rond de feestdagen uit te komen. Maar dat is nog niet zeker - we werken zo hard als mogelijk is, zodat we zo snel mogelijk kunnen bevestigen."

Horizon Forbidden West wordt net als het eerste deel ontwikkeld door de Amsterdamse studio Guerrilla Games, ook bekend van de Killzone-franchise. Het spel komt naar PlayStation 5 en PlayStation 4.

Watch on YouTube

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.