Bol.com verwacht dit jaar geen PS5's meer te verkopen

Geplaatst: 4 december 2020 om 12:49Aangepast: 22 augustus om 08:50
Twee weken na de officiële release van de PlayStation 5 blijft de console moeilijk verkrijgbaar. De grote webwinkel Bol.com geeft aan dat er dit jaar waarschijnlijk geen nieuwe voorraad meer komt.

"Zoals het er nu uitziet krijgen we dit jaar geen voorraad meer", valt te lezen op het Twitter-account van de gamesafdeling van Bol. Volgens de winkel is het niet bekend wanneer de volgende levering binnenkomt. Klanten wordt om geduld gevraagd, in 2021 zou de console weer beschikbaar moeten komen.

Vanochtend was de PlayStation 5 korte tijd verkrijgbaar bij de webwinkel. Klanten die interesse hadden getoond, kregen daar een e-mail van. De console was echter razendsnel uitverkocht, binnen twee minuten was de voorraad weer op. Het is niet bekend hoeveel PS5's er over de toonbank zijn gegaan.

Erik NusselderRedacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.