Brock en Misty keren terug voor afscheid Ash in Pokémon-tekenfilm

Geplaatst: 8 januari 2023 om 11:20Aangepast: 2 februari 2023 om 13:43
De populaire personages Brock en Misty keren terug in de laatste paar afleveringen van de Pokémon-anime waarin Ash nog de hoofdrol speelt.

Eind vorig jaar kondigde The Pokémon Company aan dat Ash Ketchum na 25 jaar wordt vervangen voor twee nieuwe hoofdrolspelers, Liko en Roy. De nieuwe serie moet zich af gaan spelen in de Paldea-regio uit Pokémon Scarlet en Violet.

Vanaf vrijdag 13 januari worden in Japan de laatste elf afleveringen van de oude reeks uitgezonden, waarmee afscheid wordt genomen van Ash. Famitsu meldt nu (via VGC) dat Brock en Misty terugkeren in de laatste twee afleveringen.

In de op een na laatste aflevering, die op 20 februari wordt uitgezonden, loopt Ash Misty tegen het lijf en maken ze jacht op een wilde Clauncher. In de laatste aflevering die op 27 februari wordt uitgezonden proberen Ash, Pikachu en Misty Brock te redden, die door een Hatterene is ontvoerd.

Brock en Misty waren vaste personages in de klassieke Pokémon-anime en vergezelden Ash regelmatig. Uiteindelijk ging het drietal uit elkaar, maar waren ze af en toe nog wel samen te zien.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.