Call of Duty: Black Ops 6-gameplay toont de Most Wanted-campagnemissie

Geplaatst: 20 augustus om 18:34
Een nieuwe campagnemissie uit het aankomende Call of Duty: Black Ops 6, genaamd 'Most Wanted', werd tijdens Gamescom Opening Night Live getoond.

De missie begint met een stealth-sectie waarin spelers met een camera bewijsmateriaal moeten verzamelen. Het geheel mondt echter uit in een gebruikelijke Call of Duty-shootout. Adler uit Black Ops Cold War is ook te zien in de video.

Het zesde deel in de Black Ops-subreeks binnen de Call of Duty-franchise werd eerder dit jaar aangekondigd. De game speelt zich onder andere tijdens de Golfoorlog in de jaren negentig af. Bekende personages uit de eerdere games – waaronder Frank Woods, Troy Mashall en Jane Harrow – hebben belangrijke rollen.

Treyarch zegt de focus te leggen op missievariatie en verschillende gameplaystijlen. Naast de keuze tussen sluiproutes en de frontale aanpak, kunnen spelers in sommige gevallen ook vijanden omkopen of ompraten om een doel te bereiken. Eén missie speelt zich af in de woestijn van Irak en betreft een van Treyarchs grootste maps ooit, met meerdere manieren om doelen te bereiken.

De multiplayermodus heeft op release zestien maps. Twaalf maps zijn voor 6v6-potjes, en vier Strike-maps kunnen zowel in 6v6 als in 2v2 gespeeld worden. Officiële details over de maps worden op 28 augustus onthuld, maar onlangs lekten de maps al uit. Het gaat om een mix tussen maps uit de eerste Black Ops en nieuwe maps.

In de Zombies-modus, die weer verschillende rondes heeft, zitten twee maps. Na release moeten logischerwijs nieuwe maps aan de modi worden toegevoegd. Een van de maps is Terminus Island, volgens Treyarch een van de grootste zombiemaps gebaseerd op rondes ooit. Spelers kunnen de verschillende gebieden van dit eiland vrij verkennen en hoofd- en zijmissies klaren. Voor het eerst kunnen mensen in Solo-potjes ook op elk moment saven - zolang men volle health heeft. Ook nieuw is dat de modus volledig in een derdepersoonsaanzicht gespeeld kan worden.

Call of Duty: Black Ops 6 verschijnt op 25 oktober voor Xbox- en PlayStation-consoles en pc. De game komt ook op Xbox Game Pass te staan.

Watch on YouTube

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.