Call of Duty-speler, Activision heeft een Intel Drop voor je klaarstaan

Geplaatst: Vandaag om 15:31Aangepast: Vandaag om 15:31
Call of Duty: Black Ops 6 is niet zuinig met het delen van informatie: de lanceringstrailer is net uit, of er komt al een Intel Drop uit. In deze video vertellen diverse ontwikkelaars wat je kunt verwachten van de singleplayercampagne.

Zo vertelt een ontwikkelaar dat het net is alsof je in een actiefilm zit, terwijl je allerlei bekende oorlogslocaties op de wereld aandoet, zoals Washington DC en Irak. Ze proberen je bovendien echt te hypen voor de game door te vertellen dat de variatie spectaculair is en dat je verschillende strategieen kunt toepassen om de gebieden te doorkruisen. Of je gaat gewoon naar je Safehouse, dat je zelf gaandeweg kunt upgraden en waar je tussen de missies door even ‘thuis’ bent. Call of Duty: Black Ops 6 heeft niet alleen een singleplayercampagne, maar ook een multiplayer met zestien nieuwe maps. 

Watch on YouTube

Call of Duty: Black Ops 6 verschijnt op 25 oktober voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One en PC. Het spel staat ook meteen al op Xbox Game Pass. Er is geen Early Access.

Laura JennyRoots in Nintendo-games, als puber veel uren in PC-spellen gestoken en nu kan ze niet kiezen welke console haar favoriet is. Haar favo game wel: Super Mario World, hoewel ze altijd openstaat voor een nieuwe nummer 1. Praat veel, maar tikt nog liever. Als het niet over games gaat, dan over films en t

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.