Check 25 minuten aan gameplay van Kingdom Come: Deliverance 2

Geplaatst: 21 augustus om 13:01
Ze hadden het al beloofd, en nu kun je er ook lekker voor gaan zitten: een speciale gameplayvideo van Kingdom Come: Deliverance 2.

Schenk maar lekker wat te drinken in, want de video duurt maar liefst 25 minuten! We zien hoe onze held Henry door de wereld reist - ook op een paard - met allerlei mensen praat praat en op zoek gaat naar geheimen.

Kingdom Come Deliverance 2 werd afgelopen april aangekondigd. Het vervolg op de in 2018 verschenen eerste game laat spelers terugkeren naar het Centraal Europa (oftewel Bohemia) van de vijftiende eeuw - de game speelt zich na het eerste deel af. Spelers besturen Henry, de zoon van een smid, die in een duizelingwekkend verhaal van wraak, bedrog en zelfontdekking terechtkomt.

Kingdom Come Deliverance 2 komt op 11 februari 2025 naar pc (Steam en Epic Games Store), PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Watch on YouTube
Erik NusselderRedacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.