Check de allereerste trailer van Double Dragon Revive

Geplaatst: 11 juli om 13:04
Jawel, je leest het goed: er komt een nieuwe 3D Double Dragon-game. Arc System Works, bekend van Guilty Gear en Dragon Ball FighterZ, gaat de game maken. Oh, en niet te vergeten: die heet dus Double Dragon Revive.

De game werd vannacht onthuld met een eerste trailer en die toont uiteraard de klassieke beat-em-up-actie die je gewend bent van de reeks. Alles wordt echter gepresenteerd in oogstrelende 3D-visuals, die overigens niets afdoen aan het retro arcade gevoel dat bij Double Dragon hoort. Check de trailer hieronder:

Watch on YouTube

Hoewel de PU-redacteur van dienst blij verrast was bij het zien van bovenstaande trailer, werd die gisteren min of meer al aangekondigd. In het Japanse tijdschrift Famitsu werd bekendgemaakt dat Arc System Works bezig is met een nieuw hoofddeel in de franchise, en dat een onthulling snel zou volgen.

Het is inmiddels alweer zeven jaar geleden sinds Double Dragon 4, dus eigenlijk is het ook wel weer tijd voor een nieuw deel in de reeks. Daarbij werd de vierde Double Dragon niet supergoed ontvangen, dus Arc System Works zal ongetwijfeld revanche willen nemen na die teleurstelling.

Hoe dat precies uit gaat pakken zie je volgend jaar pas, want dan verschijnt Double Dragon Revive voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X/S en Steam. Een precieze releasedatum is er nog niet.

Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online fighting games. Begon bij Metal Gear Solid op de PlayStation en vindt inmiddels dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.