Check de eerste trailer van A Minecraft Movie

Geplaatst: 4 september om 13:37
Warner Bros. heeft de eerste trailer van A Minecraft Movie uitgebracht. De Minecraft-verfilming moet in de lente van volgend jaar verschijnen.

De trailer toont hoe vier personages in de wereld van Minecraft terechtkomen. Om te ontsnappen moeten ze de wetten van het vierkante universum onder de knie krijgen en tegen zombies vechten. Tijdens hun queeste ontmoeten ze uiteraard Steve, het iconische personage uit Minecraft.

Watch on YouTube

Rollen in A Minecraft Movie zijn voor Jason Momoa, Danielle Brooks, Emma Myers en Sebastian Eugene Hansen. Jack Black neemt de rol van Steve voor zijn rekening. De regie is in handen van Jared Hess (Nacho Libre, Napoleon Dynamite). A Minecraft Movie draait vanaf 2 april 2025 in de bioscoop.

Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online fighting games. Begon bij Metal Gear Solid op de PlayStation en vindt inmiddels dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.