Check de eerste uitgebreide gameplay van Planet Coaster 2

Geplaatst: 1 augustus om 13:45
Frontier Developments heeft gisteren tijdens een livestream een uitgebreide blik gegeven op de gameplay van Planet Coaster 2.

Als fan van de eerste game wordt ondergetekende daar in ieder geval heel blij van, en hopelijk jullie ook! De gameplay richt zich vooral op een van de nieuwe toevoegingen aan het vervolg op de pretparkmanager: waterattracties! Zo zijn er zwembaden en glijbanen te zijn, waarbij je zelf geheel de vorm en het uiterlijk bepaalt.

Duidelijk wordt ook dat je alle attracties nu veel meer naar eigen smaak kunt laten ogen, bijvoorbeeld door verschillende themadecorstukken aan een attractie toe te voegen. Ook het managementgedeelte gaat wat dieper ditmaal. Attracties moeten bijvoorbeeld voldoende stroom krijgen, en door een nieuw weersysteem moet er bijvoorbeeld zonnebrand aan gasten verkocht worden zodat ze zich niet verbranden.

Hieronder kun je de gameplaybeelden bekijken, met daaronder ook de volledige stream waarin nog meer details werden verteld. Planet Coaster 2 moet ergens aankomend najaar verschijnen op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.